Cristiano Ronaldo scoort hattrick in Saoedische Pro League

Goedkope Cristiano Ronaldo Voetbalshirts zette zijn blakende vorm voort in Saudi-Arabië met een sprankelende hattrick in het net. Al-Nassr versloeg Abha met 8-0 in een scheve wedstrijd in de Saudi Pro League. Deze dominante prestatie markeert Ronaldo's tweede hattrick in slechts 72 uur en bevestigt zijn positie als een meedogenloze doelpuntenmachine.

De 38-jarige superster had geen tijd nodig om zijn stempel op de wedstrijd te drukken. Met nog maar 11 minuten op de klok nam hij het initiatief voor een vrije trap op een centrale positie net buiten het strafschopgebied. Ronaldo, die bekend staat om zijn beheersing van vrije trappen, schoot met een krachtige lage schuiver in het net en zette de Al-Nassr-getrouwen in vuur en vlam. Tien minuten later verdubbelde hij de voorsprong met nog een prachtige vrije trap. Dit keer krulde hij de bal met precisie om de muur van Abha heen, liet de keeper achter en het publiek was verbijsterd.

Ronaldo's invloed ging verder dan zijn eigen doelpunten. Hij veranderde naadloos in een spelverdeler en orkestreerde de aanvallen van Al-Nassr met nauwkeurige precisie. Net na het half uur toonde hij zijn visie met een heerlijke assist voor voormalig Liverpool-ster Sadio Mané. Ronaldo ontving de bal op de linkerflank en gaf een perfect gewogen voorzet die Mané met gemak omspeelde, waardoor Al-Nassr de touwtjes stevig in handen had bij 3-0.

Messi Voetbal

Vlak voor rust voltooide Ronaldo zijn hattrick met een individueel briljant moment. Hij pikte de bal buiten het strafschopgebied op en liet zijn wereldklasse zien met een sublieme schuiver die over de Abha-verdediging heen zeilde en in het net belandde. Dit gedurfde doelpunt bevestigde zijn dominantie op het veld. Nog voor het fluitsignaal voor de rust slaagde Ronaldo er zelfs in om Abdulmajeed Al-Sulayhim op te stellen voor een tap-in, waardoor de voorsprong van Al-Nassr werd vergroot tot een indrukwekkende 5-0.

Ondanks zijn uitmuntende optreden in de eerste helft werd Ronaldo verrassend gewisseld in de rust. Al-Nassr Voetbalsportkleding zette zijn doelpuntenfestijn echter voort in de tweede helft. De Saoedi-Arabische international Abdulrahman Ghareeb voegde kort na de hervatting een zesde doelpunt toe, terwijl invaller Abdulaziz Al-Aliwa de kers op de taart zette met een brace, wat de eindstand op een klinkende 8-0 overwinning bracht.

Hoewel de overwinning van Al-Nassr een reden was om te vieren, blijven ze op de tweede plaats staan in de ranglijst, 12 punten achter de koplopers Al-Hilal. Maar met Ronaldo in zo'n geweldige vorm, zal Al-Nassr hopen het gat te dichten en voor de titel uit te komen in de resterende acht wedstrijden van het seizoen.

Het nieuws wordt alleen maar beter voor Al-Nassr Voetbalsportkleding, omdat hun belangrijkste titelrivalen Al-Hilal hebben aangekondigd dat hun sterspits Aleksandar Mitrovic, Ronaldo's naaste concurrent in de race om de gouden schoen, waarschijnlijk de rest van het seizoen zal missen vanwege een blessure. Deze afwezigheid biedt Ronaldo een gouden kans om zijn dominante positie als doelpuntenmaker verder te versterken en Al-Nassr mogelijk naar een historische overwinning te leiden.