Leeds United vant 3-2 over Hull City i en jevn og jevn kamp

Elland Road brøt ut i jubel 2. påskedag da Leeds United gjorde et forrykende comeback og slo Hull City 3-2. Med seieren ligger de hvite fortsatt på andreplass i Championship og puster serieleder Ipswich Town i nakken.

Åpningen av kampen var en virvelvind av angrepsvilje. Billige Leeds United Fotballdrakter fikk en drømmestart allerede i det niende minutt. Et smart pasningsspill initiert av Sam Byram kulminerte i Georginio Rutters løp gjennom Hulls midtbane. Rutter fant Crysencio Summerville på fløyen, hvis kraftfulle skudd bare kunne pareres av Hull-keeper Ryan Allsop. Byram fulgte opp som en ekte krypskytter og satte inn returen med en avgjørende heading, noe som sendte hjemmepublikummet i ekstase.

Hull nektet imidlertid å la seg kue. Midtveis i den første omgangen utlignet de til 1-1 etter et øyeblikk av individuell briljans fra Liverpool-lånet Fabio Carvalho. Tyler Mortons presise innlegg fant Carvalho umarkert ved nærmeste stolpe, og den portugisiske spissen lirket ballen forbi Illan Meslier i Leeds-målet.

Begge lag fortsatte å skape muligheter, og Patrick Bamford gikk glipp av en gyllen sjanse til å doble Leeds' ledelse fra kloss hold. Hull truet også på kontringer, og Jaden Philogene og Ozan Tufan var nærme. Det var fortsatt en jevnspilt kamp til pause.

Andre omgang ble en spennende affære, der ingen av lagene klarte å etablere et dominerende overtak. Leeds gikk glipp av en kjempesjanse til å ta ledelsen igjen da Junior Firpos skudd ble styrt opp i nettaket, mens Allsop gjorde en dobbeltredning på Georginio Rutters avslutning fra kloss hold. Hull misbrukte også en god mulighet ved Abdulkadir Omur, hvis skruede avslutning gikk like utenfor.

Marokko Fotballdrakt

Presset økte og Leeds-fansen fryktet en mulig tabbe, og dramaet utspilte seg mot slutten av kampen. Innbytter Mateo Joseph traff stolpen med et skudd fra kloss hold og sendte et kollektivt gisp gjennom stadion. Men akkurat da momentumet så ut til å skifte i Hulls favør, fikk Leeds straffe i det 88. minutt.

Det oppsto en del uenighet da Crysencio Summerville, som hadde blitt felt i feltet, ønsket å ta straffen selv. Lagkamerat Joel Piroe, som var utpekt til å ta straffen, bestred imidlertid avgjørelsen. Summerville tok kontroll over ballen og satte den rolig i mål, noe som sendte Elland Road i ekstase.

Hull kastet alt fremover i jakten på en utligning, og etterlot seg selv sårbare bakover. I et øyeblikk av ren opportunisme utnyttet Leeds denne sårbarheten på en fantastisk måte. Med få sekunder igjen av kampen våget keeper Ryan Allsop seg ut til en corner, og etterlot målet ubevoktet. Daniel James mottok ballen dypt inne på egen banehalvdel og satte av et sensasjonelt langskudd som gikk i det tomme målet og sikret Leeds alle tre poengene.

Sluttsignalet utløste jubel på banen og på tribunen. Denne dramatiske seieren var et bevis på den utholdenheten og kampånden som har kjennetegnet Billige Leeds United Fotballdrakter sesong så langt. Manager Daniel Farke berømmet lagets karakter og erkjente at det var slitsomt å spille en tredje kamp på seks dager på grunn av landslagspausen. Han fremhevet også trusselen fra Hull, et lag som kan skilte med sterkt ballbesittelsesspill og individuell kvalitet.

Billige Hull City Fotballdrakter manager Liam Rosenior var skuffet over resultatet, men var optimistisk med tanke på lagets videre utvikling. Han var imponert over lagets press, evnen til å holde på ballen og sjansene de skapte. Rosenior understreket viktigheten av å ta vare på sjansene og håndtere viktige øyeblikk bedre. Han uttrykte imidlertid sterk tro på spillerne sine og er overbevist om at det å opprettholde prestasjonsnivået de viste mot Leeds vil føre til positive resultater i de resterende kampene av sesongen.

Kampen om automatisk opprykk i Championship er fortsatt knallhard. Leeds Uniteds overbevisende seier over Hull City sender et sterkt signal til rivalene, mens Hull vil være fast bestemt på å komme tilbake etter dette tilbakeslaget og fortsette kampen om en playoffplass. Nå som sesongen går inn i sluttspurten, er forventningene og spenningen på topp, og fansen venter spent på neste kapittel i dette fengslende Championship-racet.