Manchester United ser ud til at vende tilbage til deres uenige form af 2019

Manchester United ser ud til at vende tilbage til deres uenige form af 2019

Hvis spillerne ikke kan lide manageren, hvordan kan de så ønske at vinde kampe? Erik ten Hagga trænede derefter med United-spillere efter endnu en uoverensstemmende opvisning. Manchester United-spillerne forstod ikke Erik Hagers gode intentioner og mente kun, at træneren bevidst gjorde spillet svært for alle. I øjeblikket bærer Jadon Sancho ikke længere en Manchester United trøje. Han vil have træneren til at anerkende sin dårlige indstilling, før han overhovedet overvejer at spille.

Den nuværende situation i Manchester United er tilbage til situationen i 2019, hvor der udbrød en kamp mellem spillerne og træneren. I 2019 besluttede Manchester United at tro på spillerne og tillod træner Mourinho at forlade holdet tidligt. Fire år senere står Erik ten Hag i samme situation, så hvilken beslutning vil United i sidste ende tage? Måske indså Manchester United-ledelsen misforståelsen mellem spillerne og træneren, så holdet besluttede at give Erik ten Hag mere tid til at tilpasse sig.

Manchester United besluttede sig ikke for at skifte træner hurtigt denne gang, men besluttede at vente på Erik ten Hags tilpasningsplan. At dømme ud fra den tidligere Arsenal-cheftræner Artetas udviklingsforløb burde Manchester United give træneren mere tid og plads til udvikling. Holdet respekterer trænerens beslutning og vil modtage ærlig feedback. Det bliver meget svært for holdet at få 11 personer til at arbejde sammen om at tage billige fodboldtrøjer på og spille fodbold seriøst. Derfor, uanset hvilket hold der vil respektere træneren selv, i stedet for at respektere 11 spillere, kan valg af den første vinde flere menneskers hjerter.